Αντηλιακές Μεμβράνες

Επιλέξαμε την καλύτερη λύση για την τέλεια θερμομόνωση της καμπίνας του αυτοκινήτου σας και δεν είναι άλλη από την εταιρεία . Οι μεμβράνες Madico κατασκευάζονται στις ΗΠΑ με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και τοποθετούνται από εξειδικευμένο τεχνικό με προσοχή και φροντίδα. Με την τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών στο αυτοκίνητό σας σας χορηγούμε εγγύηση «εφ' όρου ζωής» η οποία σας καλύπτει για όλη τη διάρκεια κατοχής του οχήματος στο οποίο τοποθετήθηκαν οι μεμβράνες.
Τι ακριβώς μου προσφέρουν;

Προστασία από τον ήλιο.
Όπως καταλαβαίνετε από το όνομά τους, οι αντηλιακές μεμβράνες αποτελούν μία ασπίδα απέναντι στον ήλιο. Το πιο σημαντικό έργο τους είναι ότι προστατεύουν τον ανθρώπινο οργανισμό κατά ένα μεγάλο ποσοστό (συνήθως 99%) από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες (UV) και σε συνδυασμό με τα κρύσταλλα του αυτοκινήτου, που από μόνα τους φιλτράρουν τις ακτινοβολίες αυτές, Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Επίσης προστατεύουν όλα τα πλαστικά και υφασμάτινα μέρη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μας, ώστε να παραμείνουν αναλλοίωτα και χωρίς να "ξεραθούν", παρουσιάζοντας ενοχλητικούς τριγμούς. Τέλος, βοηθούν στην αποδοτική λειτουργία του κλιματιστικού κατά τους θερινούς μήνες, διότι το σύστημα του air condition δεν προσπαθεί να μειώσει μία θερμοκρασία που συνεχώς αυξάνεται. Αντίθετα, το έργο του γίνεται ευκολότερο, διότι το ποσοστό ζέστης παραμένει σταθερό λόγω των μεμβρανών, με αποτέλεσμα να μειώνεται ευκολότερα και να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.
Ασφάλεια
Οι αντηλιακές μεμβράνες, όταν τοποθετούνται στο αυτοκίνητο, γίνονται ένα σώμα με τα κρύσταλλα. Έτσι, εκτός από το να εξασφαλίζεται η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής τους, θωρακίζονται κατά κάποιον τρόπο και τα κρύσταλλα του οχήματος. Οπότε, αν κάποιος προσπαθήσει να διαρρήξει ένα αυτοκίνητο σπάζοντάς του κάποιο τζάμι, τα κομμάτια θα μείνουν σταθερά στη θέση τους, με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο χρόνος τον οποίο χρειάζεται για να ολοκληρώσει αυτή την παράνομη πράξη. Σε περίπτωση ατυχήματος, αν σπάσει κάποιο κρύσταλλο, τα κομμάτια του δε θα διασκορπιστούν στο εσωτερικό του αυτοκινή του χάρη στην αντηλιακή μεμβράνη, αποφεύγοντας τον τραυματισμό κάποιου επιβάτη.
Αισθητική βελτίωση
Ένα αρκετά διαδεδομένο κριτήριο αγοράς αντηλιακών μεμβρανών είναι η βελτίωση της εξωτερικής εικόνας του αυτοκινήτου. Κοινώς, πολλοί είναι αυτοί που προχωρούν σε μία τέτοια αγορά, αποσκοπώντας στην "ξεχωριστή" αισθητική του οχήματός τους. Βέβαια, η πιο συνηθισμένη επιλογή είναι οι αρκετά σκουρόχρωμες αντηλιακές μεμβράνες, με αποτέλεσμα να θυσιάζεται η ασφάλεια για την εμφάνιση. Σε αυτό το σημείο σας προτείνουμε την τοποθέτηση μεμβρανών που πληρούν την ισχύουσα νομοθεσία.

 

Αρχική Προϊόντα Αντηλιακές Μεμβράνες