• 9ΠΜ-6ΜΜ Εκτός Κυριακής
  • 69 44 717 808
  • 210 97 34 218
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Πλύσιμο αυτοκινήτων με ατμό!!

Πλύσιμο με ατμό

Αποδεδειγμένα ο καλύτερος τρόπος για πλύσιμο εξωτερικών επιφανειών αυτοκινήτων.

Από το 2006

Έχουμε την εμπειρία και τεχνογνωσία που χρειάζεται για να μείνεται ήσυχοι ότοι η εργασία θα γίνει σωστά.

Κορυφαία Προϊόντα

Δεν κόβουμε γωνίες, η εργασία γίνεται σωστά με την σωστή τεχνική και τα σωστά προϊόντα

Car Detailing Στην Αργυρούπολη

Ο καθαρισμός με ατμό έχει γίνει η καλύτερη λύση για την απολύμανση εσωτερικών χώρων και εξωτερικών επιφανειών αυτοκινήτων και αλλάζει ολόκληρη τη βιομηχανία πλυντηρίων αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συνέβαλαν σε αυτήν την αλλαγή: η υπερβολική κατανάλωση νερού ενός πλυντηρίου πίεσης, η απαγόρευση των επιθετικών χημικών ουσιών και η ανάγκη μείωσης της προσπάθειας και του χρόνου που δαπανάται.
Ο καθαρισμός με ατμό χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό εσωτερικών χώρων, την απολύμανση των αεραγωγών του κλιματισμού, την απολίπανση κινητήρων και ακόμη και το πλύσιμο του αμαξώματος ολόκληρων αυτοκινήτων.
Από το 2006

Οι Συνεργάτες μας

Οικονομικά, όχι φθηνά

υπηρεσίες μας

Εξωτερικό πλύσιμο
Προστατεύει το χρώμα του αυτοκινήτου από την ακτινοβολία του ήλιου. Υπερβαίνει τις προσδοκίες των συνηθισμένων μεθόδων καθαρισμού με την αποτελεσματικότητά του.
περισσότερα
Βιολογικός καθαρισμός
Ανακαλύψτε την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα του εσωτερικού καθαρισμού με ατμό και δώστε στο αυτοκίνητό σας τη φρεσκάδα που του αξίζει.
περισσότερα
Εσωτερικός Καθαρισμός
Τα ειδικά προϊόντα και η επιδεξιότητα του επαγγελματία καθαριστή θα εξασφαλίσουν ένα αποτέλεσμα που ξεπερνά κάθε προσδοκία, αφήνοντας το αυτοκίνητό σας αψεγάδιαστο.
περισσότερα
Κεραμική Επίστρωση
Ανακαλύψτε την προηγμένη προστασία και την ανθεκτικότητα που παρέχει η κεραμική επίστρωση αυτοκινήτου και διατηρήστε το αυτοκίνητό σας σαν καινούργιο για πολλά χρόνια.
περισσότερα
μονο με ραντεβου

Πακέτα γενικού καθαρισμού

Τα προϊόντα πλυσίματος που χρησιμοποιούμε είναι τα καλύτερα στην αγορά και τα συνηστούν οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων.
Social media gallery

Follow us @ultimate_car_detailing

τι λένε οι πελάτες μας

Επέλεξα την συγκεκριμένη επιχείρηση στην τυχη λόγω των ήδη υπάρχον αξιόλογων σχολίων, επιθυμώντας να ειναι αλήθεια.
Η πραγματικότητα ήταν ότι το αμάξι μου το πρόσεξε και το περιποιηθηκε, σε σημείο όχι ένα πλυντηριο αυτοκινητων δεν το κάνει,σχεδόν ποτε ,αλλά ούτε εγώ ο ίδιος . Η δουλειά που έγινε ήτανε εξαιρετική, με μεράκι και προσεγμένη, με τιμές φυσιολογικές, πράγμα πολύ σημαντικό .
Γιάννης Μπονάνος (Κριτική Google)
Δείτε περισσότερες κριτικές εδώ
Έμπειρος επαγγελματίας και της λεπτομέρειας. Πλύσιμο εξωτερικό - εσωτερικό και κινητήρα. Ωραίο αποτέλεσμα . Σίγουρα θα τον προτιμήσω ξανά. Δεύτερη επίσκεψη αυτή τη φορά για γυάλισμα κερωμα στο θηριακι μου. Δεν έχω λόγια πολύ δυνατός στο detailing. Έτσι είναι ο παλιός είναι αλλιώς .
Andreas Tzouros (Κριτική Google)
Δείτε περισσότερες κριτικές εδώ
Εξαιρετικό πλύσιμο αυτοκινήτου από έναν άριστο επαγγελματία που δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια
Antonios Tsokos (Κριτική Google)
Δείτε περισσότερες κριτικές εδώ
Άμεση εξυπηρέτηση, ακριβώς την ωρα που είχε κλειστεί το ραντεβού. Έμεινα ευχαριστημένος από το πλύσιμο μεσα εξω, αλλά αυτό που χάρηκα περισσότερο είναι το ξεθαμπωμα των φαναριών, που έγιναν σχεδόν σαν καινούργια. Ο ιδιοκτήτης ευγενικός και ευχάριστος.
Aggelos G. ( Κριτική Google)
Δείτε περισσότερες κριτικές εδώ

Το Blog μασ

Νέα & Άρθρα

Ξεθάμπωμα Φαναριών: Αναζωογονήστε το Φως του Αυτοκινήτου σας

Ξεθάμπωμα Φαναριών: Ανακτήστε την Κρυστάλλινη Λάμψη του Αυτοκινήτου σας Τι είναι το ξεθάμπωμα φαναριών; Τα φανάρια αποτελούν ίσως το πιο απαραίτητο μέρος κάθε αυτοκινήτου, παρέχοντας ασφάλεια και ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας ή κατά δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου, τα φανάρια μπορεί να θαμπώσουν ή να χάσουν τη φωτεινότητά τους, […]

Εσωτερικός καθαρισμός αυτοκινήτου

Εσωτερικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου

Εσωτερικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου: Αποτελεσματικές Μεθόδοι και Σημαντικά Πλεονεκτήματα O εσωτερικός καθαρισμός αυτοκινήτου είναι ένας σημαντικός παράγοντας που εξασφαλίζει την καλή λειτουργία και την αισθητική αξία του οχήματος μας. Υπάρχουν πολλές αποτελεσματικές μεθόδοι καθαρισμού, που περιλαμβάνουν τον καθαρισμό των εξωτερικών και εσωτερικών επιφανειών, των παραθύρων, του κινητήρα, και άλλων σημείων. Οι πλεονεκτήματα αυτής της διαδικασίας είναι […]

Τοποθέτηση φιμέ τζαμιών σε αυτοκίνητα

Τοποθέτηση φιμέ τζαμιών σε αυτοκίνητα: Τρεις λόγοι που πρέπει να το κάνουν όλοι.

Το φιμέ των τζαμιών στο αυτοκίνητο, η αλλιώς αντηλιακή μεμβράνη είναι μια διαδικασία που έχει γίνει πολύ δημοφιλής στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων παγκοσμίως. Αν και αρχικά μπορεί να φαίνεται ως απλή εσωτερική διακόσμηση, το φιμέ των τζαμιών προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα που πηγάζουν από πτυχές ασφάλειας και προστασίας έως και αισθητικής. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε […]

οδηγιεσ

Που θα μας βρείτε

SIGN UP TO NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας και προσφορές
Διεύθυνση
  • Λεωφ. Κύπρου 119, Αργυρούπολη 164 51
  • Ανοιχτά Δευτέρα-Σάββατο 8πμ-6μμ
Επικοινωνία
Ακολουθήστε μας
© 2023 ULTIMATE CAR DETAILING
WEB MARKETING